Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟN ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ










Χθες, 25/4/2018, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Ιθακησίων Πάτρας «Ο Οδυσσεύς» εκδήλωση με θέμα «Πρώτες βοήθειες και ασφάλεια» από το Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Πάτρας.
Ο Υπαρχηγός του Σώματος των Εθελοντών Σαμαρειτών Γιάννης Α. Σπηλιόπουλος ήταν ο κύριος ομιλητής σε αυτήν την εκδήλωση βοηθούμενος από την Εθελόντρια Σαμαρείτιδα Φανή Ζυγά. Ο καθαρός και ρέοντας λόγος, του Γιάννη, η δεξιότητά του να απλουστεύει τις οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες και την ασφάλεια χωρίς αυτές να χάνουν την επιστημονική τους διάσταση, οι γνώσεις του καθώς και η παραστατικότητα στις κινήσεις του, είχαν ως αποτέλεσμα να ενθουσιάσουν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας και να δείξουν αυτόν τον ενθουσιασμό τους με ένα θερμό χειροκρότημα στο τέλος της παρουσίασης. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν, πριν από την έναρξη της παρουσίασης, το καφεδάκι τους και τα γλυκά που προσέφεραν οι γυναίκες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσέφερε στους Σαμαρείτες, ως ένδειξη ευχαριστιών, καρφίτσα με το κεφάλι του Οδυσσέα, έμβλημα του Συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου